IT & Tech

0 78

Mozilla nu regândeste doar alegerea de motoare de căutare implicite pentru Firefox; ci revizuieste pana si bara de căutare a motorului.
O versiune viitoare a browser-ului web va permite să căutați un anumit site cu un singur clic. Dacă doriți să găsiți o actualizare antica de pe Twitter sau sa umblati aiurea pe Wikipedia, nu va trebui să așteptați până când apar rezultatele căutării. Actualizarea va va permite să adăugați si alte site-uri, deasemenea, cum ar fi pagini favorite etc. Putem spune că Firefox ar putea prinde din urma Chrome, care vă permite să introduceți direct site-ul pe care doriti sa il cautati. In utlima vreme Mozilla face eforturi dispearate sa recastige teren in piata browserelor, dominata autoritar de catre Chrome. Daca Mozilla mai implementeaza elemente noi de acest, poate deveni un rival credibil pentru Google Chrome.

0 736

În luna Ianuarie, producatorul de echipamente și software-uri Microsoft va organiza un eveniment ce are ca scop etalarea noilor capabilități și perfomanțe ale lui Windows 10. Deși această lună este dominată de obicei de CES ( Consumer Electronics Show), Redmond a programat un eveniment independent mai târziu în aceeași lună.
Unele aspecte ale lui Windows 10 au fost detaliate la începutul acestui an, dar evenimentul de luna viitoare va fi aparent ” mai semnificativ “, cu Microsoft care isi stabilește in aceeasi perioada si planurile pentru telefoane și tablete, și eventual detalierea unui nou dashboard update pentru Xbox One. Microsoft ar trebui să anunțe în mod oficial evenimentul înainte de sfârșitul anului.