Avem o Voce, să o susţinem! Romaşcanca Larisa Mihăeş concurează, vineri seară,...

Avem o Voce, să o susţinem! Romaşcanca Larisa Mihăeş concurează, vineri seară, în semifinalele de la Vocea României

0 368

Una dintre cele mai tinere concurente de la Vocea României, Larisa Mihăeş are nevoie de ajutorul celor de acasă. Frumoasa şi talentata romaşcancă, de numai 17 ani, va cânta, vineri seară, în cea de a doua semifinală live a concursului. Trecută cu emoţii de etapa anterioară, în care decizia a fost exclusiv a antrenorilor, Larisa se poate baza acum şi pe votul publicului, care salvează unul dintre cei patru concurenţi ai fiecărei echipe.
Intrată în show-ul de la Pro Tv cu o piesă extrem de grea, “Ploaia”, de la Cargo, Larisa Mihăeş, elevă la Colegiul Naţional “Roman Vodă”, a întors toate cele patru scaune. L-a ales pe Tudor Chirilă, care a pregătit-o pentru duel. Nici acesta nu a fost mai uşor: Larisa şi coechipiera sa au cântat Chandelier (Sia). Antrenorul a preferat-o pe cealaltă concurentă, dar Larisa a fost salvată de Loredana.
Chiar dacă este foarte tânără, Larisa Mihăeş are totuşi experienţa live-urilor. A urcat pe scenă de multe ori, la concursuri, festivităţi şi festivaluri. Frumuseţea fostei miss boboc “Roman Vodă” este un alt avantaj, dar susţinerea celor de acasă o poate trimite pe romaşcanca de 17 ani direct în finala Vocilor României.
Aşadar, vineri seară ascultăm şi votăm Larisa Mihăeş!

Sursa foto: Pagina de facebook a Larisei Mihăeș

NO COMMENTS

Leave a Reply