Andrei Adumitroaie, Eliza Bujor si Andrei Gafton, primii finalisti SQS

Andrei Adumitroaie, Eliza Bujor si Andrei Gafton, primii finalisti SQS

0 880

Duminica, 23 noiembrie, s-a desfasurat prima editie a concursului Speeches, Questions & Sand, in premiera in Piatra-Neamt .El a antrenat cu succes tinerii societatii nemtene intr-o exprimarea libera a “Gandurilor despre sentimente”. Andrei ne-a declarat: “Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest concurs care promoveaza creativitatea in toate formele ei. Mi-a placut sa vad tineri curajosi, mai mult sau mai putin emotionati, ca au avut taria sa isi prezinte gandurile, viziunea, talentul in fata unui public destul de numeros. Le doresc succes in ce fac si sa aiba incredere in ei. Tin sa multumesc si publicului pentru ca a apreciat momentul meu de street dance. Votul lor ma motiveaza sa continui si sa ma perfectionez in directia asta. Ii felicit si pe organizatori care, in ciuda unor probleme tehnice de la inceput, au reusit creearea unui eveniment inedit pentru orasul nostru”.
Cei 9 participanti inscrisi au transmis mesaje diferite in abordari artistice sau oratorice: Andrei Adumitroaie a dansat, interpretand personajul mitologic Herakles si a castigat cea mai mare parte a voturilor publicului. Urmatoarele doua locuri fruntase au fost incununate cu muzica si arta plastica, Eliza Bujor si Andrei Gafton alegand sa-si exprime ideile despre tema concursului cu ajutorul inteligentei lor emotionale si a talentului.
A doua editie SQS , ce are loc pe 14 decembrie, va avea un invitat la fel de special precum Gabi Vicu , caruia Clubul Rotaract ii multumeste pentru perzenta, insa nu nemtean. Este vorba despre creatorul acestui concurs si initiatorul sau Bogdan Radu Moldovanu – membru Rotaract Bistrita, ce va aduce cu sine multe idei si perceptii inedite despre tema editiei II – „Evolutia” !
Asadar speram ca voi, dragi locuitori alerti ai orasului Piatra Neamt, v-ati facut curaj ca pe 14 decembrie sa va aflati pe scena Library Bar si nu in public, vorbindu-ne , desenand, cantand, mimand sau manifestandu-va dupa bunul plac, reflectand ideile voastre pe tema „Evolutia” .
10824791_801252469918712_837151639_o
20141123_IMG_4629_foto_www.juniorproductions.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply