Campania “Un dar de Crăciun”

Campania “Un dar de Crăciun”

0 248

Dragi prieteni, revenim cu propunerea lui Mos Craciun in speranta ca si anul acesta veti fi generosi ajutand copiii saraci din desertul Chalbi, Kenya. Ajutorul consta intr-un dar care va contine un penar complet pentru scoala, o jucarie, o punguta cu bomboane si o pereche de slapi. Asadar ne luam angajamentul impreuna cu ajutorul dumneavoastra de a-l ajuta pe Mosul Bun in acest demers. Fiecare copil merita sa fie fericit si sa spere intr-o lume mai buna.
In aceasta regiune copiii sunt extreme de saraci…atat de saraci incat dincolo de acest cuvant nu se poate spune altceva. Pentru ei unicul dar de Craciun este copilul Isus care vine pe lume sarac, la fel ca ei dar cu o inima plina de iubire si speranta. Noi am putea sa impartasim cu ei aceasta speranta pe care ne-o aduce Isus: Mantuirea!

Prin programul “Un dar de Craciun” dorim sa ajutam copiii din parohia Maikona si filialele Toricha, Badda Hurri si Forole unde slujesc preoti misionari romani.
Deasemenea am dori sa oferim tuturor copiilor un pranz de Craciun, moment in care ne vom solidariza cu ei prin muzica, dansuri si concursuri cu premii.
Cu un mic sacrificiu gestul nostru de iubire poate oferi mai mult decat ne putem inchipui. Acesta este sensul nasterii lui Isus: iubire, daruire, speranta, mantuire! Sa ne solidarizam cu Isus in fratii nostri!

Costul pachetului este de 5 euro. Speram sa oferim ajutor la cel putin 200 de copii.
Donatia se poate face direct intr-unul din conturile asociatiei Sharing Love:

RON: RO17BACX0000000968568000
EUR: RO87BACX0000000968568001
USD: RO60BACX0000000968568002

sau prin pay pal la adresa:
sharing_love112@yahoo.com

Daca doriti sa aflati mai multe despre acest eveniment sau despre situatia copiilor saraci din desertul Chalbi, nu ezitati sa lasati un mesaj.

Va multumim!

www.sharinglove.eu
www.facebook.com/sharinglove
www.facebook.com/maikonaparish
sharing_love112@yahoo.com
maikonaparish@yahoo.com

NO COMMENTS

Leave a Reply