Iacoban și Sfânta Eternitate

Iacoban și Sfânta Eternitate

0 119

Profitând de o conjunctură fastă pentru el dar nefericită pentru mulți nemțeni ce l-au iubit pe Culiță Tărâță, Iacoban a reușit ca la înmormântarea acestuia, printre cruci, la propriu, să fie numit de către Oprea drept Președinte al CJ Neamt.

Ce-i drept funcția a fost inițial propusă altui UNPR-ist de seamă, dar acesta a refuzat politicos sugerându-i liderului Oprea varianta Iacoban.

Plecarea ulterioară din UNPR a lui Iacoban a făcut ca acesta să-și piardă statutul de consilier județean, implicit cel de Președinte al CJ Neamț.

Ajuns în ALDE ca simplu membru, acesta a venit cu promisiuni halucinante de mărire a partidului prin cooptarea de membri de seamă și chiar prin trecerea unor întregi organizații UNPR la ALDE, promisiuni ce nu s-au materializat niciodată.

Deși i s-a dat un vot în alb de încredere, Iacoban nu a demonstrat niciodată că e un bun manager sau un bun strateg, toate istoriile despre aceste atuuri ale sale fiind de fapt croite pe o organizație UNPR ridicată de predecesorul Tărâță.

Nemulțumirile au început să apară odată cu proliferarea minciunilor strategului de campanie la alegerile locale. De aici și renunțarea la a mai coordona campania la nivel de județ și trecerea la a coordona doar campania pe Piatra Neamț alături de Drăgușanu.

Neîncrederea membrilor ALDE în Iacoban s-a transferat rapid în neîncrederea totală a lui Iacoban în membrii ALDE și blamarea acestora. Acest fapt se petrecea în paralel cu non-combatul făcut tacit cu PNL-ul.

Ajuns consilier municipal ALDE, Iacoban încearcă din nou să trădeze în favoarea PNL-ului, vânzând credulilor povestea pixului verde, trădare ce avea să coste actuala poziție ALDE la nivel de județ.

Prins cu ocaua mică, Iacoban se decide să-și dea demisia din funcția de consilier local, ulterior fiind exclus și din partid cu votul majorității membrilor și …reținerea evidentă a lui Drăgușanu.

Din iulie, Iacoban nu a mai existat pentru ALDE decât ca un personaj haios cu un comportament paradoxal atunci cand a anunțat toată presa că își ia lucrurile personale din sediul ALDE, ulterior imputându-i președintelui Asaftei să-i deconteze și banii dați pentru florile dăruite de el (Iacoban) doamnelor din organizația de femei.

O revenire a încercat-o acum câteva zile, aducându-si aminte că era și el pe lista de consilieri județeni și ar merita să reprezinte cu onoare interesele ALDE.

Domnule Iacoban, de alegerile parlamentare din decembrie ați auzit ?!

NO COMMENTS

Leave a Reply