M10 – lansare cu tentă portocalie la Neamţ

M10 – lansare cu tentă portocalie la Neamţ

Monica Macovei, fost ministru PDL al Justiției, a fost prezentă astăzi (18.05), la Piatra Neamț, pentru a participa la lansarea candidaților M10 pentru alegerile locale.

Ineditul lansării a constat în fundalul muzical dinaintea evenimentului, asigurat de imnul compus special de M10 pentru Ana Monda, candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, ce ne aduce aminte de imnul Pinalty – APEL.

Discursurile liderilor locali, destul de sărace în conţinut, au aparţinut Anei Monda, care a vorbit puțin despre ce își dorește să facă din funcția de primar si președintelui M10 Neamț, Adrian Niță care a lansat doar un mesaj de încurajare și de participare al vot a tuturor celor care s-au săturat de cei doi coloși politici, PSD și PNL. (n.r. nu şi de fostul PDL al căriu lider de tineret a fost).

Nu au lipsit, evident, atacurile la persoana unor importanţi lideri naţionali de partide, fireşti pentru un partid a cărui singură strategie este…discuţia liberă.

Despre fostul primar Gheorghe Ştefan, cel care a jefuit la propriu oraşul…nici un cuvânt şi asta deoarece despre şefii politici direcţi sau rude …numai de bine.

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply